Z samym Shopify
Bez zapisanej kopii zakończenie promocji oznacza pamiętanie lub eksportowanie każdej starej ceny, potem importowanie ich z powrotem i nadzieję, że w międzyczasie nic się nie zmieniło.
Pułapką jest cena zmieniona ręcznie w trakcie wyprzedaży: ślepy import nadpisze ją starą.
Krok po kroku z Market Manager
- Przeprowadź wyprzedaż w Market Manager: ceny pierwotne są zapisywane na starcie.
- Gdy promocja się kończy lub klikniesz Anuluj promocję, każda zapisana cena wraca na swoje miejsce.
- Otwórz raport wariantów wyprzedaży, aby zobaczyć każde przywrócenie, albo Historię, aby cofnąć dowolną zmianę.
